Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Блог

Съдомиялната - пръв приятел на човека!
http://nai-izgodno.bg/ Една от честите причини за битови скандали вкъщи е това кой да измие чиниите. Благодарение на гениалния ум на американката Джоузефин Кокрейн, която създава съдомиялната машина, хората имат повече време за лични неща. Тя била дъщеря на корабния инженер Джон Фич, който се славел като голям изобретател. Той бил собственик на корабна компания и правел кораби по свои конструкции. Така Джоузефин израснала сред разговори за механика и термодинамика. Идеята за съдомиялната се породила, когато й се наложило да замести слугите и да измие съдовете. След като прекара..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Къде и как да продам най-изгодно земеделска земя?
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9314647261/%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%8F-%D0%B2-%D1%86%D1%8F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0   Разбира се, първият отговор на този въпрос е – там, където ни предлагат най-висока цена. Но в условията на ненапълно развит пазар бихте могли вместо това да се окажете неприятно изненадани. Съществуват доста участници на този пазар, които в началото ви оферират добра цена, а след това сделката се отлага чрез всевъзмо..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
5 Причини да пазарувате от онлайн магазина ни
http://nai-izgodno.bg/ Живеем в дигитални времена и все по-често технологиите ни позволяват да пестим време и пари. Това бе и причината да имаме свой онлайн магазин, който да улеснява нашите клиенти. Има поне 5 причини да се доверите на електронната търговия и да купите следвашия си продукт директно през Интернет. 1. Цената - обикновено онлайн продуктите струват по-евтино, отколкото във физическите магазини. И ние не правим изключение от това. 2. Времето - за повечето заети хора спестеното време чрез онлайн покупката е дори по-ценно от самата отстъпка. 3. Доставката - предлагаме ви..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Пералня Whirlpool - Нова Ера в Грижата за тъканите
http://nai-izgodno.bg/peralni-mashini-i-sushilni?bfilter=m0:29; Представяме ви Supreme Care. Новата ера в грижата за тъканите започва сега. Авангарден дизайн дори и в най-малките детайли - Whirlpool придава блясък на всеки дом. Минималистичните и елегантни линии определят хармоничната форма на пералнята и сушилня машини, съчетавайки ги в съвършено единство. ..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Ново поколение Перални Indesit
С новите перални Indesit консумацията на вода и електроенергия е оптимизирана в зависимост от количеството заредено пране. Освен това, сега може да спестите още повече благодарение на опцията Eco Time. Пералните Indesit са все по-ефективни по отношение консумацията на енергия като достигат А4 енергиен клас, което е с 10%по-малко в сравнение с А клас. Пералните се отличават с нов модерен и функционален дизайн.  Стремежът към удобството и лекотата на използване е отразен във всеки един детайл - нов по ергономичен дизайн на дръжката на люка и по - добра видимост във вътрешността на м..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
С Philips Multicooker Готвенето е истинско удоволствие
  От сега нататък, Philips Multicooker е най-добрият помощник в кухнята! Philips Multicooker е лесен за използване мултифункционален уред за готвене, който гарантира изключителен вкус на приготвените ястия. Изберете любимото си ястие, следвайте инструкциите в книжката с рецепти, задайте програма за готвене и необходимото време с помощта на интуитивното меню и ... той е готов!Може да готвите лесно и бързо всичко от готварската книжка, която съдържа едни от най-вкусните български ястия. Новата гама Philips Multicooker представя: - Повече от 19 програми за готвене, които ти по..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
http://nai-izgodno.bg/hladilnici-i-frizeri?bfilter=m0:11; Когато избираме хладилник e добре да се запознаем с всички функции и предимства на избрания модел. Ще се опитаме да улесним избора ви, като ви запознаем с новата гама на Indesit. Представяме ви нови модели хладилници. - Вътрешността на новите хладилници Indesit е изцяло обновена, постигайки по-добра организация на пространството и по-ефективно сравнение на продуктите. Големият обем е оползотворен напълно - за най-оптимално разпределение на продуктите и осигуряване на идеално място за всеки от тях. Меките заоблени линии, инте..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Климатик - Как да изберем?
http://nai-izgodno.bg/klimatici В тази статия ще намерите информацията, която ви интересува, за да изберете подходящ климатик за вашия дом. Ето и няколко въпроса, които имат връзка с покупката на този уред: 1. Какви са ползите от това да имате климатик? 2. Какъв тип климатик – конвенционален или инверторен? 3. Каква е енергийната ефективност на климатика? 4. Мощност – съобразена ли е мощността на климатика с големината на помещението? 5. Какво е предназначението на климатика – за охлаждане или отопление? 6. Цена – от къде да купим евтин климатик? 7. Темпера..
0 коментари по тази статия - виж коментарите