Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Блог

Смути, начин за бързо и здравословно хранене   Прекрасна новина е, че все повече и повече хора се обръщат към здравословния начин на живот, което е първа стъпка към поддържането на отлично здраве и енергично тяло. Смутитата и прясно изцедените сокове са една чудесна добавка към менюто, тъй като се приготвят лесно и бързо, имат чудесен вкус и са богати на витамини и микронутриенти. Смути наричаме блендирани плодове и/или зеленчуци, при което се получава гъст кремообразен шейк. Могат да бъдат добавяни още вода, пресни плодови или зеленчукови сокове, ядкови млека, лед, семена, ядки..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Избор на перална машина и комбинирана със сушилня Всеки човек обича да облече любимата си дреха, перфектно чиста и ухаеща на приятен аромат. След дългият ден на работа или сериозна тренировка в фитнес залата, нуждата от изпиране на дрехите е направо обсебваща. За да решим този ежедневен проблем ни е необходима перална машина или комбинирана със сушилня. Нека разгледаме подробно особеностите на пералните машини: 1.    Основни характеристики: Ø Енергиен клас – стремете се продукта, който закупувате да бъде от клас А, защото това е показател за ..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Заглавието на пръв поглед ни подсказва, че става на въпрос за обикновени уреди, който са елементарни и лесни за избор. Повярвайте това, не е вярно и избора може да се определи като изключително сериозен. Моля, не се плашете ! След края на тази публикация ще можете умело да изберете перфектната печка и микровълнова за Вас и цялото семейство с лекота.  Нека да разгледаме детайлно тези два интересни уреда. Същност на готварските печки: Към този момент на българският пазар съществуват най-различни варианти на готварска печка. Основно преобладават класическите електрич..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Хладилника, като част от нашето ежедневие: В текущата статия ще обърнем внимание на един електроуред, който спокойно може да го наречем „властелина на кухнята“.Колкото и странно да Ви звучи, не става дума за готварската печка, тостера или блендера, а за хладилника.С ръка на сърцето откровенно може да признаем, че той е в основата на нашият жизнен и здравословен живот. Нека, обърнем повече внимание на този магически уред като го разгледаме детайлно.    I.            Видове разновидности и технологии на хладилника..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Слънчеви системи и колектори Избор на слънчев колектор Желанието на човечеството да подобри своят живот, както и да запази природата, налага постоянно търсене на нови алтернативни източници на енергия. Старите методи за производство на енергия от топлоелектрически централи на въглища са актуални и днес, но не са особено природосъобразни. Това води до въпроса: Как може да получим топла вода без да ползваме добре познатото електричество? Отговора е  използване на слънчеви колектори, които поглъщат слънчевите лъчи и ги преобразуват в топлиннна енергия. В т..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
4 важни причини да инвестираме в енергийно ефективен дом   Думата „енергийно ефективен“ отдавна не е екзотичен термин за българския потребител – в много домове днес могат да бъдат открити уреди клас A++,  хиляди сгради инвестираха в изолация на стени, подове и покриви, като същевременно бизнесът масово насърчава добрите практики в тази насока. Наистина консумирането на енергия е неизбежно в живота на модерния човек, но това съвсем не значи, че не можете да го намалите драстично, прилагайки необходимите мерки. Но защо да го правите на първо място? Изглежда, не всички са наяс..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Технологиите напредват светкавично и ни позволяват да подобрим нашият живот, като премахнем старите представи за интериор и екстериор на дома. Може би си задавате върпроса: Защо, да премахнем старите представи за вида на нашият дом? Всички отлично знаем, че когато се заговори за дом всеки си представя къща или апартамент който има кухня с всички видове уреди. Някакви си печки, хладилници, аспиратори, което звучи много повърхностно.Към днешна дата има множество изисквания от потребителска и технологична гледна точка, които не могат да бъдат пренебрегвани. Съвременните домове, ко..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Света на технологиите се развива буквално за минути и всеки следващ момент излиза, нова иновация, по-добра и ефективна от предходната. Вследствие на това, вече има проекти за високо интелигентни домове. Автоматично осветление и завеси, системи за домашно забавление, и други подобни вече са на пазара от известно време. Отскоро обаче има и възможност за Wi-Fi оборудвани настилки и хладилници, които могат да изпращат tweet съобщения. Въпреки че технически погледнато всеки може да напълни къщата си с технически джаджи, не всеки може да свърже всички уреди в единна система. Вместо това, фокусът..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
  ​ Повече от една четвърт от българите, които ползват интернет, пазаруват и онлайн в мрежата, показват данни от проучване на Евростат за нагласите на интернет потребителите в Европейския съюз през 2017 г. За последните пет години делът на хората у нас, които пазаруват по интернет, е нараснал повече от два пъти - от около 10% през 2012 г. до 27% през миналата година, показват актуалните данни на европейската статистика. Хората от градовете у нас пазаруват почти двойно повече онлайн от хората в селата, показва още анализът на Евростат. Сред Топ 5 на най-честите покупки в интерн..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Избор на бойлер Казват, че водата влияе положително на физическото и емоционално състояние на човек. Считаме, че всички сме съгласни с това твърдение, особено в края на напрегнатото динамично ежедневие, когато си вземаме душ. За да бъде водата с приятна за нас температура е необходим уред, който да я загрява и поддържа, колкото се може по-дълго време, като това да не оказва шоково влияние на сметките за ток. Този уред е бойлера, добре познат на малки и големи, който е важна инвестиция в името на хигиената и комфорта на семейството. Нека да насочим вниманието си към основните..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Верният помощник на всяка домакиня Почистване на дома, действие което може да докара всяка домакиня до сериозно затруднение. Това е напълно основателно притеснение, защото въздуха в дома е 10 пъти по-токсичен от външният. Всеки ден вдишваме приблизително 6 милиарда прашинки и средно 2 лъжици домашен прах! Това звучи много ужасяващо, но всеки проблем си има решение, а то е именно прахосмукачката. Това е уред, който се явява домашната филтрираща станция. Нека разгледаме в детайли това „чудо“ на технологиите:                      ..
Купува земеделска земя
"ДЕА АГРО ИНВЕСТ" ЕООД развива своята дейност в земеделието от близо 15 години. Към момента управлява и обработва 10 000 дка земеделска земя на територията на областите Велико Търново, Габрово и Плевен. Компанията се занимава с отглеждане и търговия със селскостопанска продукция като:   • Пшеница • Царевица • Слънчоглед • Ечемик • Овес   Фирмата разполага с необходимата модерна техника за обработка и събиране на добивите.  Утвърждава се като уважаван и предпочитан партньор, благодарение на произвежданите висококачествени култури и коректното об..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Екипа на сайта nai-izgodno.bg има повод за радост, защото получихме отличие " Коректен магазин" от нашият партньор pazaruvaj.com. Сърдечно благодарим на всички сегашни и бъдещи потребители за гласуваното доверие ! Искрено се надяваме през текущата 2018 г. да утвърдим позицията си на онлайн сайт, предлагащ изключително качествени услуги и да останем Вашия гид в света на технологиите. Нашата мисия, не е просто да продаваме най-изгодните уреди, а да улесним вашето ежедневие, за да имате повече време за хората, които обичате, За нас клиента, не е просто обикновен купувач, а личност, ко..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Телевизор, средство за забавление на малки и големи: В ерата на технологиите се предлагат всевъзможни уреди за забавления, като смарфони, таблети, игрови конзоли, 3D очила за виртуална реалност. Всички изброени „хай тек“ средства предлагат, незабравими, запомнящи се емоции, но преди тях е ТЕЛЕВИЗОРА. Всеки един от нас след дългият работен ден обича да се настани удобно и да гледа любимото си предаване, сериал или просто да се осведоми с новинарската емисия. Не са малко и хората, които са заклети „геймъри“ и за тях няма, нищо по-релаксиращо от това да изиграят следващото ниво на л..
0 коментари по тази статия - виж коментарите
Съдомиялната - пръв приятел на човека!
http://nai-izgodno.bg/ Една от честите причини за битови скандали вкъщи е това кой да измие чиниите. Благодарение на гениалния ум на американката Джоузефин Кокрейн, която създава съдомиялната машина, хората имат повече време за лични неща. Тя била дъщеря на корабния инженер Джон Фич, който се славел като голям изобретател. Той бил собственик на корабна компания и правел кораби по свои конструкции. Така Джоузефин израснала сред разговори за механика и термодинамика. Идеята за съдомиялната се породила, когато й се наложило да замести слугите и да измие съдовете. След като прекара..
0 коментари по тази статия - виж коментарите